Robert Pilemalm mot nya mål

Robert Pilemalm har under senvår, sommar och höst 2021 verkat genom Alminica AB på ett flertal fronter fram till den 29 oktober. Arbetet inkluderade internationella forskningsprojekt, artificiell intelligens och värmeverk mot digital tvilling, uppbyggnad av ett ekosystem på landsbygd för lokal och internationell affärsutveckling, och andra saker som finns att läsa under nyheter på Ulrikaringens hemsida. Vi är väldigt tacksamma för hans insatser!

Robert är nu bosatt i Stockholm och arbetar med opinionsundersökningar, skriver på sin fritid på en bok om boxningshistoria samtidigt som han söker arbeten som matchar hans tekniska och ekonomiska kompetens, och han fortsätter samla erfarenheter mot sitt intresse att arbeta med management.

Lyssna på hans erfarenheter: