Digital tvilling och vätgas som framtidsmöjlighet mot smart landsbygd

Den 28:e september var det ett lunchmöte i Stenåkra Business and Competence Center om frågor som diskuteras i ekosystemet Ulrikaringen Innovation and Digitalisering. En idé handlar om digitalisering och forskning av värmeanläggningssystem mot ett digitalt tvillingkoncept. Andra delen handlade om vätgasuppvärmning och transport. Idag har Ulrika fossila bränsletankstationer. Det kommer att bytas ut i någon framtid, så det är redan dags att fundera vätgas och framtida skift. Den tredje diskussionen handlade om koldioxidavtrycket i Ulrikaregionen och skog som kan utvärderas genom artificiell intelligens.

Detta är idéer och projekt som växer. Kontakta oss gärna om samarbete, dela idéer och framtida positionering. Projekt i all ära, men människors engagemang skapar och driver utveckling.