Korta vägen till Ulrikaringen

I höstas hade vi praktikanter från Jobbsprånget som bidrog till att studera kring digital tvilling och affärsutveckling. Nu är vi med i vårens omgång och har tre stycken som hjälper till med utbildning och kontakter mot Afrika och Mellanöstern. Vi kan använda nätverket och utbilda på distans inom olika aspekter från forskning från avancerade material för framtidsteknik (emerging technologies).

Vi ar även fått tillskott från Korta Vägen. Det är en utbildning över ett antal månader och sedan med ett par månaders praktik i slutet. Mohanad (Jobbsprånget), och Mary och Varvara (Korta Vägen) besökte Stenåkra Business and Competence Center en dag så kunde vi utbyta tankar och planer om både utbildning men även intressanta platser att besöka för bygga vidare på turismnäringen när internationella besökare kommer när den fördömda pandemin gör det görligt att resa, och digitalisering på landsbygd.