Landshövding – digitalt besök

Den 26 februari gästades Ulrika och Stenåkra Business and Competence Centre av landshövding Carl Fredrik Graf. Han berättade om sitt besök på Facebook:

”Idag har jag varit i Ulrika i södra delen av Linköpings kommun på ett digitalt studiebesök. Det var mycket intressant att lyssna till hur man där utvecklar Stenåkra Business and Competence Center. Ulrika har bra förutsättningar för att koppla upp sig digitalt och det skapar möjligheter både till forskning och företagande på landsbygden. Jag träffade Ashutosh som äger Stenåkra, Bertil som är en eldsjäl i bygden och engagerad bylaget m.m. samt Mikael som är företagare och forskare. Det är inte utan att jag blir varm i hjärtat när man tar del av det engagemang som finns för att se nya möjligheter till företagande och forskning internationellt, nationellt och lokalt och där landsbygden är basen. Nu ser jag fram emot att få göra ett fysiskt besök längre fram.”

Landshövdingen är mer än varmt välkommen på fysiskt besök så ska vi berätta mer om de olika sakerna som händer för att synliggöra hur det digitala utvecklar landsbygden.